Bloggar om barnbidraget

Barnbidraget direkt till barnet


skrivet den 26 jan av Admin, klockan:09:01
Som jag skrev om tidigare i det förra inlägget så fanns det en del föräldrar som bestämmer sig för att deras barn ska få hela sitt barnbidrag och använda detta som en fickpeng. Detta tycker jag att det finns många fördelar med. Det som jag då framför allt tänker på är att barnet i det här fallet tidigt får lära sig att hushålla med sin ekonomi och jag ser detta som ett bra sätt att lära sig att handskas med pengar så att mans enare i livet lättare ska kunna ta ansvar för sin inkomst ock så vidare. Ja, jag måste säga att jag tycker att detta är ett bra sätt att handskas med barnbidraget. Att barnet själv får välja vad pengarna ska gå till men detta är ju inte s lätt om föräldrarna har det kärvt rent ekonomiskt och det är alltså inte alls möjligt att alla har möjlighet att göra på det här sättet.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt