Bloggar om barnbidraget

Den här bloggen


skrivet den 23 jan av Admin, klockan:08:59
Jag ville starta en blogg som handlar om det här med barnbidrag eftersom jag själv är mycket intresserad av detta. Och nej, jag jobbar inte på Försäkringskassan, som så många brukar fråga när detta ämne kommer på tal. Jag har letat efter en liknande blogg för att jag själv ville ha information och så men fann tyvärr ingenting så då tänkte jag att då får väl jag själv sätta igång en och här är den. Jag kommer id en här bloggen att skriva om allt möjligt som har med barnbidrag att göra. Jag kommer naturligtvis att ta upp fakta och historia kring detta men sedan kommer jag även att ge lite tips och liknande på hur och vad man kan göra med sitt barnbidrag. Det finns ju olika sätt och alternativ att spendera det, antingen nu eller senare. En del behöver använda det direkt men andra inte och detta är sådant som jag kommer att ta upp här.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt