Bloggar om barnbidraget

När jag hade barnbidrag


skrivet den 31 jan av Admin, klockan:09:03
När jag var mindre och hade barnbidrag så minns jag att det fanns kompisar som fick hela sitt barnbidrag i fickpengar men så var alltså inte fallet med mig. Jag visste inte hur mycket summan var på barnbidraget då men jag vet att jag inte fick hela. Och jag fick inte heller det som många kompisar fick i form av veckopeng eller månadspeng eller så utan jag fick pengar när jag behövde det och jag tyckte att det här var bra men det finns som sagt lite olika läsningar som föräldrarna bestämmer vad de tror är bäst. Mina föräldrar hade det inte särskilt gott ställt och de behövde alltså använda barnbidraget direkt så att säga. Det finns ju andra alternativ som en del föräldrar som sparar hela eller delar av summan och så vidare men det kommer jag att skriva mer om senare, just om olika alternativ.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt